keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Eka työviikko takana!


Seittemän päivää töitä takana ja nyt on kaks vapaapäivää, aateltiin että pitäis varmaa jotain vähän meirän harjoittelupaikastakin kertoa.
Olemme siis töissä Hotel Beatriz Palace & Span Buffet-ravintolassa. Puolitoista kuukautta salissa ja puolitoista kuukautta keittiöllä eli yhteensä kolme kuukautta.

 

Hotel Beatriz Palace & Spa on neljän tähden hotelli, joka sijaitsee rauhallisella paikalla Fuengirolan Sohail linnan vieressä. Ravintola, jossa työskentelemme on nimeltään Doña Lola. Ravintola on buffetravintola ja se tarjoaa buttefaamiaisen (klo 7.30-10.30) ja illallisbuffetin (19.30-22.30).
Missään ei kerrota kuinka monen hengen ravintola Doña Lola on, mutta arviolta voisin sanoa että sinne mahtuu yhtä aikaa ruokailemaan yli 300 henkilöä.






Sali, Kirsi:
Ensimmäisestä viikosta on vähän sekavat tunnelmat, itselleni ainakin ensimmäiset 4 päivää oli todella vaikeita koska jouduin aina mennä aamuvuoroon ja iltavuoroon. Aamuvuoroon piti herätä jo puoli kahdeksalta ja olin edellisenä iltana päässyt töistä aina joskus 00.00-1.00, vaikka vuoroni pitäisi päättyä 23.30 eli siis olin aina ylitöissä vähintään sen puoli tuntia. En saanut paljon nukuttua ja väsymys, koti-ikävä ja jatkuva sade alkoi ärsyttämään, ehkä myös se kahvin puute. Viidentenä päivänä kuitenkin kaikki alkoi mennä hyvin, koska tajusin keittää aamulla kahvia, ehkä aloin jo tottua unirytmiin ja aurinko alkoi paistamaan. Aamulla on vieläkin vaikea herätä, mutta onneksi päivisin saan otettua päikkärit samalla kun otan aurinkoa. Työnteko on ollut kuitenkin mukavaa, mutta työajat ovat mielestäni ärsyttäviä. Espanjassa se on kuitenkin yleistä että on puolet työajasta ollaan aamulla ja puolet illalla.

Keittiö, Janika:
Ensimmäinen työviikko meni nopeasti ja kivaa on ollut. Ekat 5 päivää tosiaan oli vuorot 9-17 ja tämä viikko on 15.30-23.30. En osaa sanoa kumpi on kivempi aamu- vai iltavuoro, molemmissa on hyvät puolensa. Mä oon saanu nukuttua todella hyvin vähän rupiaa jo potuttamaan ku 5 viikon päästä pitää vaihtaa saliin, kun en salityöskentelystä muutenkaan tykkää ja työvuorot on mitä on.


Näkymät klo 8.30 kun menemme aamuvuoroon.
Näkymät klo 23.30 kun lähdemme iltavuorosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti