Kirjottelenpas samanlailla ku Kirsi, niin tästä saa jotain selvääki. Kuvia en oo kerenny/jaksanu ottaa keittiöltä ollenkaan, mutta onhan täs vielä aikaa.
Aamuvuoro 8-16 ja 9-17
- Heti aamusta tarkistan onko aamiaisbuffassa kaikki kipot ja kapot täynnä, jos ei niin täyttö
- Rupian viipaloimaan kätevällä viipalointikoneella juustot ja leikkeleet seuraavaa aamua varten (ihme ku en viiltäny sormeani irti sillä koneella, sellasta ihme rautahanskaaki olis saanu käyttää, mutta se oli niin typerä eikä sitä tarvinnu :))
- Pilkon tarvittavat kasvikset ja hedelmät
- Juoksen hiki hatus vahtimas ja täyttämäs buffaa
- N. 10.30 kerätään aamiaisbuffa pois
- Kun aamiainen on valmis seuraavalle päivälle, siirryn yleensä lämpöselle puolelle tekemään illan buffaa varten esivalmisteita
- Yleensä se on pilkkomista, pilkkomista, pilkkomista ja välillä vähä paistamista
Iltavuoro 15.30-23.30 (mulla ei ollu ku 1 viikko iltavuoroja, koska halusin ennemmin aamuja)
- Buffan esivalmisteluja (pilkkomista ja esillelaittoa)
- Pöytien täyttö ja muuten vaan auttelemista
- Buffan pois korjaus n. 23.00
Mielipiteet keittiöstä:
- Mahtava porukka, paria lukuunottamatta :)
- Osa osasi englantia, osa ei. Silti opin ymmärtäämään osan ainaki vaikka espanjaa puhuiki.
- Välillä sai olla aika paljon yksin tekemässä juttuja, kukaan ei olis varmaan huomannu jos olisin kotia lähteny.
- Ei mulla kyllä mitään huonoa sanottavaa keittiön puolelta oo, eli voisin mennä uudestaanki.
Huomista odotellessa ja katsotaan koska rupiaa tökkimään työajat, toivon ettei.
Janika
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti