keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Ongelmia "paratiisissa"!

Koko harjoittelu on sujunut ongelmitta kunnes saapui tämä kaunis päivä. Harjoitteluviikot ovat käymässä vähiin ja tunnit ovat pian täynnä. 12 viikkoa eli 480 tuntia töitä tulee täyteen ensi viikon perjantaina. Koska olemme kirjoittaneet työsopimuksen 29.päivälle asti, niin meidän harjoittelupaikka on jotenkin keksinyt että meidän pitää tehdä töitä sinne asti. Meille tulisi siis 5 päivää eli 40 tuntia ylitöitä. Ei kiva, ei ollenkaan.

Janika on tänään yrittänyt kaikkensa selittäessään heille että meidän tunnit on täynnä mutta he eivät muka ymmärrä. Myös jopa hotellin johtaja on sanonut että meidän pitäisi olla töissä 29.päivä asti, mutta ei paljon voi selittää sille koska emme ole koskaan nähneet häntä. Jopa silloin ensimmäisenä työpäivänä kun annoimme respaan meidän työsopimukset Jorgen (eli hotellin johtajan) allerkirjoitettavaksi, hänellä kesti yli 2 viikkoa kirjoittaa ne. Emme siis ole nähneet häntä kertaakaan.

Voimme tällä hetkellä sanoa, että olemme omillamme tämän asian kanssa, sillä apuja emme saa kotisuomesta. Huomenna yritämme vielä kerran yhdessä selittää asiamme ja toivottavasti he kans uskovat sillä meidän joustavuus on nyt loppu. Jos eivät niin toivottavasti hotellin omistaja Jorge on paikalla ja hänellä on aikaa että voimme mennä itse selittämään asian.

Eli: vinkkinä niille jotka joskus haluavat tulla tänne (mitä epäilemme tämän blogin nähdessään) sopikaa ylimääräisestä viikosta etukäteen esimiesten kanssa, vaikka työvuorolistat tehdään aina paria päivää ennen seuraavaa viikkoa eli työvuorolistat tehdään vain yhdelle viikolle kerrallaan. Meille nimittäin tätä asiaa tänne lähtiessämme ei kerrottu.

Tämä kirjoitus on vain SUUNTAA ANTAVA siitä minkälainen olotila meillä molemmilla tällä hetkellä on.
 


TJ (toivottavasti) 7 TYÖPÄIVÄÄ.
TJ 18 TAKAS SUOMEEN.

2 kommenttia:

  1. Me ei edes tajuttu laskia tunteja :D me tehtiin varmaan sitte kans ylitöitä. Me nähtiin toi jorge ehkä pari kertaa :D Teillä on ollu ihan samanallaista siellä ku meillä oli. On tullu ihan ikävä takas ku on lukenu teidän blogia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi nyt vasta huomasin tän sun kommentin! Meillekki tuli vähä yllätyksenä ku ruvettii laskeen että onko meillä oikee ekstra viikko vapaata. Kiva kuulla että oot seurannu meirän tekemisiä! :)

      Poista