perjantai 21. kesäkuuta 2013

TJ 0 TYÖPÄIVÄÄ !!!

480 työtuntia ja 720 pyöräiltyä työmatkakilometriä takana! Näihin mahtuu niin hyviä kuin huonojakin päiviä mutta nyt se on ohi! Tätä ollaan odotettu, ja kauan!

Väsyneenä ja into piukeena jo aamusta.
Viimestä kertaa pyörät yhtä aikaa parkis työpaikalla!
Ollaan monta kertaa mietitty yhteen kysymykseen vastausta, koska se mitä luultavammin tullaan meille koulussa esittämään: suositellaanko me tätä harjoittelupaikkaa?
Monen pohdiskelukertojen jälkeen voimme vain päätyä yhteen vastaukseen: ei kommentoida. Jokaisessa työpaikassa on hyvät ja huonot puolensa ja niin oli myös Hotel Beatriz Palace & Spa:ssa. Jos suositeltaisiin jotakin harjoittelupaikkaa sen pitäisi olla aivan täydellinen.
Kumpaakaan ei kuitenkaan kaduta että tänne lähdettiin ja töissä sai aina töitä tehdä. Sen kuitenkin huomasi, että harjoittelijat tietenkin saivat ne ”ei niin toivotut” hommat. Se oli kuitenkin odotettavissa.
Ihan ok paikka tää oli.

Viimeinen näkymä Hotel Beatriz Palace & Spa:sta. ADIOS!
Fuengirola paikkana oli kiva. Se oli lähellä kaikkea ja täältä oli hyvät yhteydet joka paikkaan (juna ja bussi). Fuengirola on ehkä kuitenkin enemmän eläkeläisten ja perheiden lomakohde mutta kyllä täälä nuoriakin on.
Ihmiset ovat ystävällisiä ja varsinkin autoilijat ovat kävelijöille todella ystävällisiä sillä he aina pysähtyivät ja antoivat tietä. Autoilijat kuitenkin helposti hermostuivat toisiin autoilijoihin ja usein kuuli tööttäyksiä.
Koiraihmisiä näkyi täälä myös tosi paljon. Usein aamuisin ja oikeastaan pitkin päivää tuli rantakadulla ihmiset vastaan koiriensa kanssa.


Nyt 9 päivää lomailua ja juhannuksen viettoa ja sitten päästäänkin jo takaisin Suomeen! Myös sitä ollaan molemmat jo odotettu viimeisen kuukauden ajan!


Janika joutuu tänää vielä mennä neljäks tunniks töihin, BUHAHAA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti